Terms & Conditions

Izjava o privatnosti

Uvod

Tvrtka WOLFGANG I DOLLY d.o.o , vlasnik  je web stranice https://www.wolfgangdolly.com/ („web stranica“). Ovom izjavom se obvezujemo da ćemo zaštititi privatnost korisnika i sigurnost osobnih podataka koje nam pružaju putem web stranice

Wolfgang i Dolly d.o.o.
Ulica kneza Ljudevita Posavskog 37
10 000 Zagreb, Hrvatska
OIB: 54936635956
MB: 4720423
IBAN: HR2724840081135032850 SWIFT: RZBHHR2X, Raiffeisenbank Austria d.d. Zagreb
Trgovački sud u Zagrebu - MBS 081094612
Temeljni kapital: 20 000 HRK uplaćen u cijelosti u novcu
članica uprave i direktorica: Tamara Babun
 

Kontakt:

Ako imate bilo kakvih pitanja o Izjavi o privatnosti, prikupljanju ili obradi podataka molimo da nas kontaktirate na  hello@wolfgangdolly.com

 

Privatnost

Koje informacije prikupljamo o vama i kako ih koristimo?

Općenito, možete posjetiti našu web stranicu bez otkrivanja osobnih podataka o sebi. Ne prikupljamo osobne podatke o vama (kao što su vaše ime i pojedinosti o kontaktu) kada posjetite ovu web stranicu, osim ako dobrovoljno ne pošaljete podatke pomoću jednog od dostupnih obrazaca za određenu svrhu (kontakt obrazac, registracijski obrazac, obrazac za upit o pružanju usluga, obrazac za upis na newsletter) i time date vašu privolu na prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka u navedene svrhe. Svi osobni podaci koriste se isključivo u svrhe radi koje su prikupljeni i za koje je dana privola. Privolu za obradu osobnih podataka mogu dati osobe s navršenih 16 godina ili više, dok za osobe mlađe od 16 privolu može dati roditelj ili skrbnik. Prikupljene podatke nećemo ni na koji način učiniti dostupnima neovlaštenim trećim osobama, osim u zakonom propisanu svrhu. Svi podaci se brišu nakon prestanka svrhe za koju su prikupljeni, odnosno prestankom ugovornog odnosa, a najkasnije po isteku svih zakonskih obveza povezanih s čuvanjem osobnih podataka.

Posebne kategorije osobnih podataka (osobito osjetljivi osobni podaci) neće se prikupljati i obrađivati putem ove web stranice.

Podaci za prijavu, kolačići i web putokazi

Ova web lokacija prikuplja standardne podatke o zapisima, uključujući vašu IP adresu, vrstu preglednika i jezik, vrijeme pristupa. Kako bismo osigurali što bolje funkcioniranje web-stranice i omogućili poboljšanu navigaciju, mi ili naši davatelji koristimo kolačiće (male tekstualne datoteke koje se čuvaju u pretraživaču korisnika) ili web-putokaze (beacons-elektronske sličice koje omogućavaju praćenje broja posjetitelja koji su pristupili određenoj stranici ) za prikupljanje ukupnih podataka. Ne prikupljamo niti pohranjujemo pojedinačne kolačiće. Imamo pristup samo ukupnim podacima o kolačićima koje upotrebljavamo u funkcionalne svrhe. Dodatne informacije o načinu na koji koristimo kolačiće i druge tehnologije praćenja te kako ih kontrolirati možete naći u Uvjetima korištenja kolačića.

Društvene mreže

Ova web stranica može koristiti aplikacije ili usluge društvenih mreža koje vam omogućuju dijeljenje sadržaja s drugim korisnicima (zajedno s aplikacijama za društvene mreže). Bilo koji osobni podatak ili druga informacija koju možete podijeliti putem aplikacija društvenih mreža može biti pročitana, prikupljena ili korištena od strane drugih korisnika aplikacija za društvene mreže nad kojima imamo malu ili uopće nemamo kontrolu. Stoga ne možemo biti odgovorni za upotrebu, zlouporabu ili zlouporabu bilo kakvih osobnih podataka ili drugih

Promjene u informacijama o obradi osobnih podataka

Povremeno ćemo ažurirati ovu Izjavu o privatnosti, a nakon svake promjene ćemo navesti datum izmjena na vrhu ove stranice, koja će biti valjana od toga datuma. Predlažemo da povremeno pregledate ova pravila o privatnosti kako biste bili informirani o načinu na koji štitimo vaše podatke.

Pristup i ažuriranje vaših osobnih podataka

Naš korisnik u svakom trenutku ima sljedeća prava:

  • pravo na pristup podacima i uvid u podatke
  • pravo na informiranost o obradi osobnih podataka
  • pravo na prenosivost podataka
  • pravo na povlačenje privole
  • pravo na podnošenje prigovora
  • pravo na ispravak i promjenu osobnih podataka u slučaju ako su podaci nepotpuni ili netočni
  • pravo na brisanje u slučajevima kao što su prestanak svrhe obrade, povlačenje privole ili u slučaju podnošenja prigovora

Sigurnost vaših osobnih podataka

Predani smo poduzimanju odgovarajućih tehničkih i organizacijskih mjera za zaštitu vaših osobnih podataka od neovlaštenog ili nezakonitog postupanja s njima i od njihovog slučajnog gubitka, uništenja ili oštećenja. Prilikom davanja vaših osobnih podataka putem naše web stranice, ove se informacije šalju putem interneta sigurno pomoću visokokvalitetnih šifriranja i spremaju na naše sigurne servere koji se nalaze u EU.

 Pravo na pritužbu nadležnom tijelu
U bilo kojem trenutku možete poslati pritužbu nadzornom tijelu u vezi našeg skupljanja i obrade Vaših osobnih podataka. U Republici Hrvatskoj pritužbu možete podnijeti Agenciji za zaštitu osobnih podatka (AZOP)

Kolačići / Cookies

Uvjeti korištenja kolačića

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje korisničkih usluga te za olakšavanje navigacije našim stranicama.

Ovi uvjeti korištenja kolačića dio su privatnostiWOLFGANG I DOLLYd.o.o. Za više informacija o nama i o zaštiti informacija posjetitelja, molimo Vas pogledajte Izjavu o privatnosti

 

Kako bi Vam osigurali što bolju korisničku uslugu, potrebne su nam informacije kako i na koji  način koristite naše web stranice. To postižemo korištenjem male tekstualne datoteke koju naš web poslužitelj smješta na web preglednik Vašeg računala. Ponovnim dolaskom na našu web stranicu Vaš web preglednik šalje nam kolačiće natrag, tako da ih naš web server može prepoznati i podesiti postavke web stranice za Vaše bolje korištenje WOLFGANG I DOLLYweb stranice ne koriste kolačiće koji omogućuju pokretanje programa ili postavljanje virusa na vaše računalo, a detaljnije informacije o korištenju kolačića možete saznati na http://www.aboutcookies.org/.

Kad god koristite ovu web lokaciju, informacije se mogu prikupljati pomoću kolačića ili drugih tehnologija (informacije o jeziku, zemlji ili stranicama koje ste prethodno posjetili). Kolačići se prvenstveno koriste u tehničke svrhe (funkcionalnost web stranice) i pohranjujemo ih do pet godina u skladu s međunarodnim standardima NAI - https://www.networkadvertising.org/. Te se informacije ne mogu povezati ni s jednim pojedincem. Korištenjem ove stranice prihvaćate kolačić u skladu s uvjetima i odredbama opisanim u ovoj obavijesti.

Koje kolačiće koristimo i zašto?

  • Neki od kolačića koje koristimopotrebni sukako bi Vam omogućili kvalitetnu navigaciju našim web stranicama i kako bi mogli koristiti mogućnosti pristupa sadržajima koji su dostupni samo registriranim korisnicima.
  • Također koristimo ifunkcionalne kolačićekako bi zapamtili informacije o nekim odabirima koje ste napravili prilikom upotrebe naših web stranica, npr. odabir jezika ili države koju ste odabrali ili ankete/upitnika kojeg ste već popunili. Ove informacije su anonimne i ne koriste se u bilo koje druge svrhe.
  • Mi ili naši davatelji usluga također koristimo analitičke servise koji nam pomažu pratiti kako se koriste naše web stranice, koji sadržaji zanimaju naše korisnike u svrhu poboljšnja i unaprijeđenjarada i funkcionalnosti naših web stranica. Osim toga, koristimo Web beacons ("web putokaze") ili "tracking pixels" u kombinaciji sa kolačićima za praćenje broja posjetitelja te koliko često pojedini korisnici posjećuju naše stranice. Ove informacije ne koristimo za identifikaciju korisnika, nego isključivo u statističke svrhe.

Molimo kontaktirajte nasako želite više informacija o kolačićima koje upotrebljavamo.

Kako kontrolirati kolačiće?

Kako je prethodno objašnjeno, korištenjem ove stranice pristali ste na postavljanje kolačića na vašem računalu. Kolačiće možete kontrolirati i upravljati njima na razne načine, ali znajte da njihovo uklanjanje ili blokiranje može utjecati na korisničke postavke na nekim stranicama te prikazani sadržaj neće biti u potpunosti dostupan.

Kontrola i podešavanje web preglednika

Većina web preglednika omogućava pregled kolačića koje imate te njihovo pojedinačno brisanje ili blokadu na pojedinim ili svim stranicama. Ako izbrišete sve kolačiće, sve podešene postavke naše web stranice bit će izgubljene. Više informacija o tome kako mijenjati postavke preglednika za blokiranje ili filtriranje kolačića pogledajte na http://www.aboutcookies.org/ili http://www.cookiecentral.com/faq/

Upravljanje analitičkim kolačićima

Ukoliko želite, možete se odjaviti i biti zabilježeni kao anonimni korisnik prilikom spremanja informacija od analitičkih kolačića. Za analitiku koristimo u nastavku navedene davatelje usluga pa više o pravilima o privatnosti i kolačićima saznajte na njihovim web stranicama:

Adobe: http://www.adobe.com/privacy/opt-out.html

Google Analytics: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html

Društveni servisi i mreže

Na našim stranicama koristimo aktivnosti i poveznice za dijeljenje i prikazivanje sadržaja putem različitih društvenih servisa i mreža. Kao treća strana, ti servisi mogu doći do nekih Vaših podataka te pratiti Vašu aktivnost na Internetu. Molimo Vas da pogledate na tim stranicama uvjete korištenja te pravila o privatnosti, kako bi se zaštitili od mogućih neugodnosti prilikom korištenja njihovih servisa.

Externe web usluge

Na našim stranicama ponekad koristimo vanjske web usluge za prikaz sadržaja unutar naše web stranice, npr. za prikaz slika, videa ili anketa.

Kao i prethodno opisano u članku o društvenim servisima, ne možemo spriječiti te servise treće strane od prikupljanja informacija o vašem korištenju tih ugrađenih sadržaja.